Un produs Blogger.

vineri, 28 iunie 2013

A castigat o lada de bere

By George  |  03:54 No comments

Incredibil, dar adevarat, a castigat o lada de bere si apoi s-a retras! Marcel Pavel a reusit sa castige o lada de bere si apoi s-a retras din concurs. Dupa ce a avut o ascensiune fulminanta pentru o lada de bere, la concurenta cu alti cativa competitori opera, iata ca MArcel Pavel a reusit sa depaseasca toate obstacolele si sa devina lider pentru lada de bere. Concurasem si eu ca un biet amarat, fara s afac cat de putin SEO sau sa pun cateva lunk-uri related pe facebook, twitter sau mai stiu eu pe unde, asa cum au facit multi.

Unii au cumparat si domeniu cu o lada de bere, si chiar le-a reusit, bravo, e clar ca un domeniu com nou poate ranka daca e cat de cat ok, reuseste sa fie indexat zilnic sau macar la 2-3 zile, ma bucur ca a iesit asa. A castigat cine a investit, nu stou cat a dat pe domeniu, probabil ca undeva in jurul a 8-10 euro, dar a luat 20. A meritat stradania, nu spun ca suma a fost mare, dar a fost mai mult decat a lui Marcel sau alti "free domains".

Distractiv a fost si cu avele videoclipuri de pe YouTube. Pana la urma a fost un concurs haios, pentru o lada de bere rece, si se va termina desigur duminica noapte la ora 00:00

Haos ai fost tare, i-ai mobilizat pe multi, chiar ar fi interesanta o statistica a celor ce au scris despre asta. Sunt sigur ca numarul de cautari a crescut de cateva ori de la lansarea concursului, iar competitia cred ca a aratat cateva chestii interesante, pecare cine le va intelege cu siguranta ca-l va ajuta pe viitor. In rest ce sa zic, sa speram ca va fi si pe viitor la fel, merita din cand in cand sa pierzi vremea in astfel de concursuri.

Poate ar fi totusi o idee sa se aleaga un keyword cu ceva cautari exacte, asa macar mai scoate lumea si ceva profit din treaba asta!

Author: George

Hello, I am Author, decode to know more: In commodo magna nisl, ac porta turpis blandit quis. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In commodo magna nisl, ac porta turpis blandit quis. Lorem ipsum dolor sit amet.

0 comentarii:

E-mail Newsletter

Sign up now to receive breaking news and to hear what's new with us.

Recent Articles

© 2014 O lada de bere castigatoare | Distributed By My Blogger Themes | Created By BloggerTheme9
TOP